La Prèvia: A la diada dels Gausacs per segon any consecutiu

Aquest proper diumenge tenim un cita important amb dues colles de vuit, els locals de Sant Cugat i els companys del Poble Sec.

Per segon any seguit actuem a la mítica Plaça Octavià i la tercera en la nostra història. La primera diada dels de Sant Cugat va ser l’any 2003. Una diada on malauradament vam desplaçar pocs efectius i on vam tenir que fer mans i mànigues per fer-hi un tres de set (amb terços a quarts i quarts a dosos, un dos enxaneta..), un quatre sis amb agulla, el dos de sis i un pilar de cinc defensat fins a l’extenuació per descarregar-lo.

El segon cop que vam anar-hi a Sant Cugat va ser a la Plaça de Sant Pere a les vigílies de la seva Festa Major del 2005, un dissabte tarda, també amb pocs efectius. Els justs per alçar el tres, quatre i dos de sis. I no vam tornar fins 8 anys desprès!! I que va ser l’any passat, de nou a la Plaça Octavià, i aquest cop vam poder fer-hi un actuació digne, amb el quatre i quatre de set amb agulla, un tres de sis amb agulla i el pilar de cinc.

Enguany i tornem, i hi tornem amb Set de Sant Cugat i amb ganes d’oferir grans castells!!

Quedem a les 10:45 al Mercadona per anar amb autocar! Pels que aneu directes, l’actuació és a les 12h a la Plaça Octavià.

 


Publicada

a

per

Etiquetes: