Ja son aquí les Festes de Maig!

Arriba el maig i amb ell… les Festes de Maig! Aquesta setmana donem el tret de sortida al que seran per la colla 3 setmanes de Festa Major.

Com a prèvia, el dijous serem de 10 a 14h a la Rambla (alçada al monument a Roca i Pi) al Sigues la Festa!, la mostra d’entitats de cultura tradicional i popular de Badalona, que arriba a la seva segona edició! Hem quedat a les 09.15 a davant de Roca i Pi per tal de preparar tot.

I el divendres, ara sí que sí, iniciem les festes! I com no, participem dels actes del pregó fent un pilar al Carrer de Sant Anastasi per posar el mocador de festes al Sant! La convocatòria és a les 18.30h davant del Círcol. Un cop fet el toc d’inici, el pregó i els balls, enfilarem en cercavila el Carrer Sant Anastasi per fer el pilar i, un cop acabat, tornarem a baixar. Després, tots cap al local que cal preparar bé el maig! Durant l’assaig ens visitaran per segon cop els participants del Tots som una colla.

Ah, que us pensàveu que amb l’assaig ja acabàvem per divendres? Doncs no! Un cop acabat l’assaig anirem a la Plaça de la Vila, on cap a les 23.30 farem, com l’any passat, el pilar caminat a la Nit del Mono! I després ja sereu lliures de seguir la festa… cigalerus!

Us imagineu que per festes plogués? Això sí que seria una bona galleda d’aigua freda… xist! Per si de cas, millor curar-se en salut i porta’ls-hi un regalet a les que diuen que tenen contacte directe amb algú de dalt, perquè els suborns al Tomàs Molina no sembla que funcionin gaire després de l’any passat! Així que el dissabte 3 una delegació nostra participarà en la tradicional ofrena d’ous a les clarisses que sortirà de l’Esglèsia de Santa Maria a les 18h. I tranquils que no farem l’acudit que no plourà per Festes pels nostres ous…

I com voleu que acabem el primer cap de setmana de Festes? Doncs evidentment, actuant! Serà a la XXXII Fira d’Artesania i Mostra d’Entitats de Sant Roc, on ja fa uns quants anys que hi anem! Actuarem com sempre a les 12h a la Plaça Roja, enguany acompanyats dels Castellers de Sant Feliu! Ep! I no us oblideu que durant tot el dia també serem a la Festa del Badiu on tindrem la nostra paradeta de material, a més de fent tallers i activitats per la canalla. Així que després de la diada ja sabeu on cal gent!

I…….

Tranquils que això és tot! Després de tot això us deixarem descansar. Això sí, fins dilluns que torna a haver-hi assaig!!

 

Som-hi micacos, que les Festes de Maig ja són aquí!

 

 


Publicada

a

,

per

Etiquetes: