I el 3 d 7 amb agulla és va ressistir…

 

Amb una millor presència de castellers que no pas en la darrera actuació, la diada de tardor és prenia amb ganes de retrobar-se amb els castells de set i sobretot poder fer el tres de set amb agulla.

Desprès de dos pilars de quatre d’entrada, vam iniciar la diada amb un nou quatre de set (que no va ser dels millors fets enguany), amb segons cada vegada més lleugers, vam  aprofitar per estrenar-hi un baix, un terç, un dos i l’enxeneta, deu ni dó.

En segona ronda el gran repte del dia: el tres de set amb agulla, que va pujar força acompasat, però amb amb una mica de nervis i rebregat pel fet de ser el primer que provàvem, però que finalment vam haver de baixar per indecisió de la canalla. Devant l’impossibilitat de tornar-ho a repetir, és va deicidir fer-ho sense l’agulla i tot que és va patir una mica, és va descarregar, aconseguint el 17è castell de set d’enguany.

Vam saldar la diada amb bon cinc de sis, el segon de l’any i prova del cinc de set, que va servir per estrenar-hi un dos. Vam acabar amb el pilar de cinc que des de el juliol a Premià de Mar no feiem i que també vam estrenar el dos de pilar.

Una vegada més felicitats a les estrenes!!!

I ara que…

Doncs ara tenim un setmana intensa en que NO HI POT FALTAR NINGÚ i acabar la feina que ens ha quedat pel camí:

DIUMENGE DIA 4 D’OCTUBRE CONCURS 7 A PEL CINC DE SET I TRES DE SET AMB AGULLA!!!

intent desmontat de 3d7a


Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

Una resposta a «I el 3 d 7 amb agulla és va ressistir…»

  1. Avatar de josep
    josep

    Tinc un blog, i estic posant “fotos” de Badalona i he pensat que podría posar una foto dels Castellers de Badalona -camisa micaco- us fa res?, si m’ha l’envieu vosaltres… millor, no us assembla? El blog es diu -menja de bacallà-