Notícies

Hem tornat a fer història

La XIV diada dels Castellers de Badalona ens ha servit per tornar a escriure una pàgina d’or en la nostra curta trajectòria. Hi teniem moltes il.lusions diposatades i molts objectius per aconseguir. Desprès dels tres pilars de quatre de benviguda, ens disposàvem a afrontar el primer repte del dia: el cinc de set.

Feia dos anys que no el podiem portar a plaça i malgrat que va pujar força lent i un pèl remenat, el vam poder descarregar amb veterania. Tot seguit un gerro d’aigua freda, amb la caiguda inesperada del quatre de set amb agulla. Però com a la diada de fa dos anys, que també ens va caure, vam fotre un cop de puny a sobre la taula, i el vam tornar a intentar, i aquest cop sí descarregar.

També la pluja inesperada, ens va fer tallar una mica el rimte de la diada, però un cop arribats al nostre local i comprovar que tothom tenia ganes i al convenciment que haviem fet una gran feina, il.lusionats anàvem a per la torre de set.

Amb un pujada acompasada i tranquila, vam col.locar acotxador amb aparent facilitat. En canvi, just a al moment de fer l’aleta, una rebrincada al pisos superiors, ens va deixar la pubilla dels castells, nomes en carregada. Sense possibilitat de fer una pilar de cinc, fem dos de quatre i aconseguim la que es fins a moment la millor diada de la nostra història.

 ENHORABONA MICACOS ENS ANEM FENT GRANS MICA EN MICA, I RECORDEU…

tornarem a sofrir, tornarem a lluitar, tornarem a vençer