Hem tornat a fer història

La XIV diada dels Castellers de Badalona ens ha servit per tornar a escriure una pàgina d’or en la nostra curta trajectòria. Hi teniem moltes il.lusions diposatades i molts objectius per aconseguir. Desprès dels tres pilars de quatre de benviguda, ens disposàvem a afrontar el primer repte del dia: el cinc de set.

Feia dos anys que no el podiem portar a plaça i malgrat que va pujar força lent i un pèl remenat, el vam poder descarregar amb veterania. Tot seguit un gerro d’aigua freda, amb la caiguda inesperada del quatre de set amb agulla. Però com a la diada de fa dos anys, que també ens va caure, vam fotre un cop de puny a sobre la taula, i el vam tornar a intentar, i aquest cop sí descarregar.

També la pluja inesperada, ens va fer tallar una mica el rimte de la diada, però un cop arribats al nostre local i comprovar que tothom tenia ganes i al convenciment que haviem fet una gran feina, il.lusionats anàvem a per la torre de set.

Amb un pujada acompasada i tranquila, vam col.locar acotxador amb aparent facilitat. En canvi, just a al moment de fer l’aleta, una rebrincada al pisos superiors, ens va deixar la pubilla dels castells, nomes en carregada. Sense possibilitat de fer una pilar de cinc, fem dos de quatre i aconseguim la que es fins a moment la millor diada de la nostra història.

 ENHORABONA MICACOS ENS ANEM FENT GRANS MICA EN MICA, I RECORDEU…

tornarem a sofrir, tornarem a lluitar, tornarem a vençer


Publicado

en

por

Etiquetas:

Comentarios

4 respuestas a «Hem tornat a fer història»

 1. Avatar de Kiff
  Kiff

  Els Micacos carreguem la torre per 1a vegada…
  i el Capità Kiff felicita la colla per n-èssima vegada 😉
  Espero que tothom ja estigui recuperat de la llenya.
  Tinc un video per penjar.

 2. Avatar de Dmo
  Dmo

  Moltes gràcies Kiff!!! tothom esta bé, no més enllà dels cops i blaus. Moment històric que ni els antics castellers es podrien perdre. Aquesta fita també es vostre. Tot desitjant que vinguin moltes més i les poguem seguir gaudint tots nosaltres

 3. Avatar de danirodes@gmail.com

  Moltes felicitats micacos, i sobre tot, per a la retransmissió via twitter que vàreu fer i que em va permetre seguir la diada.

 4. Avatar de harley

  MOLTES FELICITATS!!!, i com he dit abans, via twitter és un altre mode de seguir la diada, però és un mode de seguir la diada.