Hem tornat a fer història: Objectiu 3005 complert!

La festa major de Premià de Mar del 2012 quedara en la retina de tots nosaltres. Amb una gran feina feta als assajos ens presentàvem amb un programa de màxims, amb tres castells de set de gamma alta i sobretot amb l’objectiu principal de descarregar la torre de set.

De primer l’entrada a plaça a un pilar caminat que ha fet vibrar al públic amb una menuda enxeneta. Tot seguit abordàvem el segon cinc de set de la temporada. Ràpid en l’ascens i una mica remenat a la sortida de la canalla per la banda de dos, ens augurava que avui seria un gran dia.

I sí senyors,  amb unes gralles que sonàven d’allò més bé i una pujada a plom del castell, en segona ronda descarregàvem per primer cop en la nostra història la pubilla dels castells: La torre de set. Tot un castellàs que ha fet vibrar la gent fins a l’ùltim sospir i que ha envaït l’eufòria per part de tothom.

Un tranquil quatre de set amb agulla, amb una agulla un pèl remenada, més un treballat vano de cinc, ha posat fi a la millor actuació feta pels Castellers de Badalona.

Ho hem tingut tot de cara!!! moltes camises a plaça, grans castells, gran ambient, una gran canalla, un grans músics que per primer cop han fet la seva primera sortida llarga i sobretot una gran afició!!!!

ENHORABONA COLLA!!!!! CAL CONSOLIDAR-HO I SEGUIR CREIXENT!!!!


Publicada

a

per

Etiquetes: