A Premià de Mar: Objectiu 3005!!!

Com és habitual diumenge arriba una de les cites més esperades per la colla micaco. La festa major de Premià de Mar, que posa punt i final al primer tram de temporada i esdevé una cita molt important.

Enguany no serà menys i ens plantejem una diada de màxims amb la fita principal de descarregar la torre de set, carregada per primer cop el passat mes de novembre.

Abans però, tenim un assaig molt important aquest divendres de  20h a 23h, amb l’assaig porta un amic. Si portes un amic el divendres pots participar en el sorteig d’un regal i si a més ve el diumenge a la diada de Premià, li regalem una samarreta de la colla i  a més  teniu gratuït el sopar d’estiu de la colla del proper dissabte 21 de juliol al vespre.

DIUMENGE PUJA AL TREN MICACO A LES 11H AL’ESTACIÓ DE TREN DE BADALONA I AJUDAN’S A COMPLIR L’OBJECTIU 3005.

L’actuació es diumenge a les 12h a la plaça de l’ajuntament amb Capgrossos de Mataró i desprès de l’actuació anirem a la platja!!!!.

A més dissabte dia 7  també tenim actuació a les 18:15h a la plaça rosa dels vents (devant del pont de petroli) a les festes del barri de Front marítim de Badalona,  a banda de inaugurar el monument de l’anís de Mono.  


Publicada

a

per

Etiquetes: