Ens vestim de gala pel segon bateig de l’any

Ahir els micacos ens vam mudar amb les nostres millors gales per assistir al segon bateig de l’any. Aquest cop els que s’estrenaven eren els Castellers de Sant Adrià, els Passadors. I què millors gales que castells de 7!

Abans de començar, els nostres fillols ens van fer un obsequi per celebrar l’esdeveniment. Un cop ja a la diada, vam obrir plaça amb un pilar de 4 amb estrena, i a sobre local! En primera ronda apostem pel primer castell de 7 que hem fet a la ciutat veïna, el 3de7. L’estructura ha pujat a bon ritme i s’ha pogut treballar còmodament per anotar-nos un nou castell de 7.

La segona ronda s’ha fet esperar una mica. Després de la caiguda de Viladecans hem hagut d’esperar a que arribés una nova ambulància, però un cop arribada hem atacat el segon castell de 7 de la jornada, el 4de7. La construcció ha estat més lenta que la del 3, però ni així hem patit! I a més, amb una nova estrena local!

I què ens esperava a la tercera ronda? Doncs un 4de6 amb agulla amb encara quatre estrenes més, dues d’elles locals! Un castell que no ha presentat gaires problemes més enllà d’alguna relliscada i que ha causat sensació per tenir una castellera amb casc… al pis de terços! Per acabar la diada, hem descarregat un ben treballat pilar de 5.

Però la jornada no s’ha acabat aquí i és que després dels tocs de vermut i les ballaruques i remullades a la font de la plaça on alguns han acabat ben xops, els fillols ens han organitzat un dinar de luxe per les tres colles i on els joves no han tingut competència en el que als càntics respecta!

Després de la diada d’ahir se’ns presenta una de les diades que tenim ben marcades al calendari: la Diada Nacional de Catalunya, on actuarem amb els Castellers de la Vila de Gràcia i els Minyons de l’Arboç. Fer una gran diada i repetir els castells de Premià és possible si tots hi som als assajos de demà i dimarts! Som-hi micacos!

Teniu més fotografies i els vídeos de l’actuació a l’apartat multimèdia.


Publicada

a

,

per

Etiquetes: