El millor inici de temporada

La temporada 2012 ha començat d’allò més bé per la nostra colla. Si la setmana passada en la primera actuació de l’any aconseguiem el primer castell de set, aquest diumenge hem tornat a fer-hi castells de set. Assolint el segon tres de set i el primer quatre de set.

Els bons resultats als assajos augurava que la colla tenia ganes d’oferir un bon paper en aquest mes de març, i en la primera diada important de l’any, ha confirmat el que es fins al moment el millor inici de la nostra història.

Haver assolit 3 castells de set, dos pilars de cinc i un matiner tres de sis per sota en aquestes alçades de temporada, certifica que s’esta fent un bona feina i que la colla segueix l’embranzida donada l’any passat.

Un tres de set un pèl més treballat que el de la setmana passada, un quatre de set molt lleuger i una mica deformat, però ben defensat i un quatre de sis amb agulla, més un altre pilar de cinc sense gaires problemes donem per finalitzat un mes de març molt productiu.

De les colles convidades agrair la seva presència i destacar el segon quatre de vuit dels Castellers de Barcelona, el primer tres de set de la Jove de Barcelona i la línea regular de castells de set lleugers dels Margeners de Guissona mirant cap als vuits pisos.    

DIUMENGE VINENT TOCA ANAR TOTHOM A SANTS A FER MÉS CASTELLS DE SET

!!!NO HI FALTIS!!!


Publicado

en

por

Etiquetas:

Comentarios

Una respuesta a «El millor inici de temporada»

  1. Avatar de SaraRius
    SaraRius

    Aqui hi ha algunes fotos de les que he estat fent aquests dies http://sararius.jimdo.com/galeria-fotogràfica/reportajes/castellers-de-badalona/?logout=1