Castells de set en solitari a Montgat

Aquest cap de setmana teníem una cita clàssica del nostre calendari, com és les festes de Sant Jordi de Montgat.

 

En els dos darrers anys, havíem assolit les millors actuacions micacos en aquesta plaça, coincidint amb la presència dels Capgrossos de Mataró. Tal com fem en la festa major de Premià de Mar.

 

En aquesta ocasió, teníem l’al·licient un cop més d’actuar en solitari. I a més amb el repte d’assolir castells de set en solitari, sense la presència de cap altra colla. Finalment vam assolir-hi tant el quatre com el tres de set, un precedent que no es donava des de l’octubre del 2009, quan la colla va actuar a Sant Esteban de Gormaz. Val a dir que a la Nit de Sant Anastasi del 2015, els micacos vam fer-hi el tres de set sols, el darrer precedent.

 

Així doncs, sota un bon sol i una plaça agraïda, els castellers vam alçar-hi fins a cinc rondes de castells, tot exhibint un bon repertori i suficients mans pròpies a pinya. Després del pilar de quatre d’inici, va ser el torn del primer castell, un quatre de set, es va mantenir ferm i sense cap mena de problema. Tot seguit va ser el torn, d’un renovat i molt lleuger tres de set, que malgrat pujar prou bé de mides, la lentitud del castell, i la manca de regularitat de pit va provocar una defensa a causa del cargolament del castell.

 

Seguit del segon castell de set, seria el torn de la gama alta de sis. En tercera ronda un cinc de sis amb pom de dalt petit i molt quiet. Els dos darrers castells van ser un quatre de sis amb estrenes al pis de segons i al pom i un tres de sis amb agulla, sense complicacions. I que es va aprofitar per fer-hi rotacions de tot tipus. Vam acabar el matinal casteller amb tres pilars de quatre.

 

 

La propera cita dels Castellers de Badalona, serà en la diada d’aniversari dels Castellers de l’Alt Maresme, el dissabte 6 de maig a la tarda a Pineda de Mar.

 

2017-04-23=MONGAT 0502017-04-23=MONGAT 1362017-04-23=MONGAT 2722017-04-23=MONGAT 363

 


Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

Una resposta a «Castells de set en solitari a Montgat»

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *