Castells de set en solitari a Soria

Aquest cap de setmana ha sigut molt especial doncs hem marxat a fer castells fins a San Esteban de Gormaz (Sòria), on hem rebut una gran acollida per part dels seu habitants. Malgrat ser un viatge llarg i cansat, hem pogut desplaçar prop de 120 micacos i aconseguir fer un actuació molt meritòria fora de Badalona, a banda de passar un gran cap de setmana amb tots els castellers.

Dissabte vam fer un petita actuació dins d’un poliesportiu amb dos pilars de quatre (un d’ells aixecat per sota ) a més d’un tres de sis per sota i un quatre de sis amb agulla, castells molt cel.lebrats pels vilatans de Sant Esteban i rodalies.

L’endemà en el marc de l’immillorable plaza mayor del poble, i amb un plaça plena de gent, els micacos vam tornar a fer castells de set en solitari, un fet que no passava des de la nit de sant Anastasi del 2007. L’actuació va ser la següent:

2pd4 5d6 4d7 3d7 4d6a pd5 pd4 al balcó

Això suposa igualar el nostre millor registre de castells de set realitzats en una temporada.

Enhorabona colla!!!

i ara a seguir treballant…

 

tres de set
tres de set

Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

3 respostes a «Castells de set en solitari a Soria»

 1. Avatar de ker

  q buena pinta tenía la plaza =)

 2. Avatar de Chus Paredes
  Chus Paredes

  Hola chicos
  Aún me emociona cuando veo la foto. Soy de Palencia y formé parte de la base de la piña del “castillo”. Un beso para todos y, especialmente a Nuria, que me enseñó cómo había que ayudar. Gracias por hacerme partícipe de tan maravillosa experiencia.
  Chus

 3. Avatar de foflas

  fue una pasada veros actuar en la plaza de mi pueblo, precioso la gente estaba entregada al espectaculo unico que nunca habiamos visto por aqui ,y a vosotros tambien se os veia agusto,
  muchas gracias, y sabesis que teneis vuestra casa en san esteban