Vacances, però amb activitats!

El passat 24 de desembre la canalla micaco vam anar a patinar sobre gel a la pista de Pompeu Fabra. Vam quedar a les 10h del matí, ben puntuals, amb els guants i moltes ganes de passar-ho bé.

Un cop allà, ens vam descalçar i vam posar-nos els patins. Només quedava entrar dins la pista i gaudir tots junts. Durant gairebé una hora es van poder veure unes quantes caigudes força divertides i sense cap lesionat, per sort. I el més important és que la canalla (i no tant canalla…) vam passar una estona molt divertida i fins i tot ens vam quedar amb ganes de repetir.

I per preparar bé l’arribada dels reis, el 2 de gener, tot just estrenat l’any, un taller de fanalets! Després de dinar, la canalla, els pares i mares i molts ajudants quedàvem a Can Peixau i començava la feina entre ampolles, papers i cola.

Un cop decorades, i mentre s’assecaven i els grans acabaven de polir els detalls, la canalla jugava, abans de que arribés la xocolata per berenar! Ben plens i alguns amb les restes de xocolata als morros, els més petits van sortir amb el seu fanalet preparat per rebre els reis el 5 al vespre.

Teniu més fotografies a l’apartat Fotografies de Multimèdia o al nostre Flickr!


Publicada

a

per

Etiquetes: