Una nova estrena al Front Marítim

Per quarta vegada consecutiva fèiem presència en les festes d’estiu del barri del Front Marítim, una recent diada micaco amb un públic que ens acull d’allò més bé.

La diada ens la plantejàvem amb possibilitats de seguir fent-hi algun castell de set, però ho vam haver de descartar per la gran quantitat de baixes que vam tenir. Malgrat tot, no vam voler renúnciar a portar un castell que no haviem fet enguany: els tres de sis per sota.

Desprès del pilar de quatre, la diada es va resoldre amb castells de sis, el quatre de sis amb agulla, el quatre i el tres de sis. Unes construccions aprofitades per fer-hi una gran quantitat d’estrenes en tots els nivells de pinya, tronc i canalla. Entremig, i malgrat no sortir les proves del divendres a la perfecció, vam apostar per un renovat tres de sis per sota, que va patir força durant tota la seva execució, però que el vam saber defensar amb molta veterania.

Un pilar de quatre va cloure la diada, una actuació en que també van ser-hi presents els recents estrenats Castellers de Solsona, que van desplaçar una gran quantitat de camises, i que van aprofitar el viatge a Badalona per tornar a  fer tres castells de sis. Felicitats Solsonins!!!!

Ara micacos tenim molta feina aquesta setmana amb els darrers assajos abans de marxar de vacances, amb la mirada posada a Premià de Mar

I RECORDEU QUE AQUEST DIVENDRES 

HEM DE REBENTAR EL NOU LOCAL AMB MOLTA GENT,

PORTA UN AMIC A L’ASSAIG I EL DIUMENGE A PREMIÀ DE MAR AMB EL TREN MICACO!!!

 


Publicada

a

per

Etiquetes: