Una mitja part d’alçada

Avui, tot i la pluja, els micacos hem actuat, i a sobre amb una actuació ben peculiar! I és que actuàvem a l’Olímpic a la mitja part del partit entre el FIATC Joventut i l’Iberostar Tenerife!

Després de gaudir d’una gran primera part de la Penya i trobar-nos a l’accés als jugadors, tocava sortir al bell mig de la pista. I ni por escènica ni res! Primer hem descarregat un Pde4 que ha estat molt aplaudit per després fer el plat fort, el 2de6. Parat i controlat en tot moment s’ha descarregat sense problemes i ha aixecat molts aplaudiments…  i un allau de fotos! I quan anàvem a fer el Pilar de 4 per sota han sortit els jugadors. Primer ens hem alegrat molt perquè pensàvem que tindríem primeres nous, però no!  Havien de fer l’escalfament, així que tocava sortir de la pista entre una gran ovació.

Després de desenfaixar-nos, tornem al nostre lloc, al fons de premsa, per acabar de gaudir d’un gran partit que ha acabat amb victòria dels verd-i-negres. Si és que els hi portem sort!

Però el dia ha portat més coses! I és que abans de començar l’actuació, la Núria Queralt i l’Uriburi s’imposaven en Els 10 Blaus dels Castellers de la Vila de Gràcia en categoria castellera masculina i femenina representant a la colla! Si és que som uns cracks els micacos! Moltes felicitats nois!

Els nostres campions!
Els nostres campions!

Us deixem amb unes fotografies que ens ha fet arribar en Jose Mercado de l’actuació! Recordeu que a l’apartat multimèdia teniu més fotografies dels castells!

Autor: Jose Mercado
Autor: Jose Mercado
Autor: Jose Mercado
Autor: Jose Mercado
Autor: Jose Mercado
Autor: Jose Mercado

Publicada

a

per

Etiquetes: