Una gran temporada amb un final desafortunat

 La temporada 2009 ha abaixat el teló, amb la cel.lebració de la nostra XII diada. Una diada que malauradament ha estat per sota de les nostres expectatives i que valoracions a part ens ha deixat una espineta clavada, que segurament l’any vinent ens treure’m ben aviat.

L’actuació és va torçar de bon principi, quant a priori un dels castells més segurs aquest any, el quatre de set amb agulla (haviem descarregat cinc), ens va caure quant ja baixava la canalla. Realment un gerro d’aigua freda. Malgrat aquest cop de bastó, la colla amb molt de coratge i energia i algun canvi respecte a l’anterior, hi vam tornar i aquest cop sí, el vam descarregar de manera impecable, demostrant que és un castell molt a l’abast de la colla.

S’havia “redreçat” la diada, i la colla ja pensava i tenia moltes ganes de descarregar per primer cop en la nostra història el tres de set aixecat per sota. Amb una gran feina al darrera i unes bones proves als assajos, la colla plantà cara al repte i va alçar el castell sota un silenci digne dels grans castells. El tres tot i no pujar amb les mides correctes, el vam aconseguir alçar sobre la pinya, però ens vam quedar amb un pam de nas, quant de sobte el castell és trencà per dalt quant l’enxeneta anava a començar a remuntar el castell. Una llenya que no fa justícia a la gran feina feta en aquest castell.

Amb dos intents al darrera és va decidir acabar la diada de la millor manera alçant un bonic quatre de set. En canvi , el dia encara ens deparava un entrebanc més, i és que el tres de set aixecat en la darrera ronda, el pom de dalt és va despenjar, en el moment de fer les tres pases de l’enxaneta. Hi han dies en que no et surt res i ahir ens va tocar a nosaltres. Una llàstima tenint en compte que feia més de quatre anys que no queiem en castells de set.

 Malgrat tot, no ens hem d’amagar per haver tingut un mal dia amb tan mala sort, i cridar amb veu alta….

¡¡¡¡¡FEL.LICITATS CASTELLERS DE BADALONA!!!!

Hem fet la millor temporada de la nostra història

Hem fet la millor actuació de la nostra història 4d7a 5d7 3d7a pd5

Hem estrenat un castell inèdit: el 3 d7 amb agulla

Hem fet més castells de set que mai (30 en total)

Hem fet més castells de set de gamma alta que mai (9 en total)

i el que és més important

HEM CRESCUT MICACOS!!!

CASTELLERS! ENS VEIEM L’ANY VINENT AMB MÉS GANES E IL.LUSIONS QUE MAI PER SEGUIR DEMOSTRANT QUE SOM UNA GRAN COLLA

¡¡¡¡ENHORABONA COLLA!!!

dscn65042


Publicada

a

per

Etiquetes: