Un carnestoltes ben atapeït

El cap de setmana ha estat ben complert per la família micaco. Dissabte participàvem per primer any com a colla amb comparsa pròpia a la Rúa de Carnestoltes de Badalona. Disfressats de Playmòbils micacos, amb la nostra pancarta amb l’escut i el nostre particular autocar, unes 30 persones vàrem desfilar pels carrers de Llefià. I la festa no va acabar aquí, sinó que a la nit, els Joves dels Castellers de Badalona ens van preparar una bona festa de Carnestoltes amb gran música i millor ambient!

I avui diumenge, primera diada de la temporada, i en format de doblet! Amb el canvi d’horaris de la Festa de l’Espàrrec i traslladada la diada al Parc de Montigalà a les 11, hi hem actuat acompanyats dels Castellers d’Esparreguera i d’uns dels nostres fillols, els Laietans de Gramenet.

Gràcies a un bon nombre de camises i el bon treball dels assajos hem plantejat una diada molt bona per començar la temporada. A primera ronda hem portat un 4de6 amb estrenes que s’ha descarregat fàcilment. A segona arribava el repte de la jornada: el primer castell de 7 de la temporada, en forma de 3de7. Un primer intent amb algun problema a tronc i pinya ha fet que el castell anés perdent mides i finalment la canalla decidís baixar. El segon, en canvi, presentava bones mides de tronc i un treball bo a pinyes, però la indecisió de la canalla ha fet que l’intent acabés en desmuntat. En tercera ronda, i per a refer-nos dels intents desmuntats, hem fet un 2de6 que s’ha descarregat pràcticament de manera impecable, confirmant les bones sensacions de la torre a l’assaig. Finalment, i per tal d’acabar la diada amb bon regust, hem realitzat una ronda extra per fer un 4de6a que, tot i alguns dubtes a plaça, la tècnica ha considerat finalment com a descarregat. Abans de marxar, hem acabat la diada amb un pilar de 4.

Però faltava la segona actuació! Recollim ràpid i cap a la Festa de l’Espàrrec, on també hem estat acompanyats pels Laietans. Finalment, hem descartat fer una segona diada i hem fet dos pilars de 4. Ara sí, el cap de setmana casteller acabava!

Playmòbils micacos a la Rua Carnestoltes a Can Peixau 4de6 Intent desmuntat 3de7 2de6 4de6a Pde4 Pde4 Festa de l'Espàrrec


Publicada

a

per

Etiquetes: