Un cap de setmana intens

Després del petit descans de les vacances de Setmana Santa, aquest cap de setmana hem tornat a tenir molta activitat castellera.

Divendres vam fer assaig al carrer a la població de Montgat, que celebra les Festes de Sant Jordi.

L’endemà actuàvem en aquesta població i diumenge per segona vegada a la 29ª fira de l’artesania del barri de Sant Roc de Badalona. En totes dues actuacions vam fer-hi els mateixos castells: tant el tres com el quatre de sis, amb moltes novetats i l’estrena per partida doble dels primers tresos de sis amb l’agulla d’aquest any. Llàstima que finalment no vam poder estrenar el dos de sis, castell que esperem portar a plaça la setmana vinent a Hospitalet, junt amb el tres de sis per sota.

I dissabte, a la cinquena edició de la Nit de Castells ens van atograr la Beca Castells al nostre projecte Tots Fem Castells, d’integració de les persones sordes als castells elaborant una nomenclatura castellera per al llenguatge de signes. Felicitats Micacos!

Recordeu que dilluns al vespre tenim actuació (19:30h a l’Hotel Arts de Barcelona) i que aquesta setmana l’assaig de dimarts passa a dimecres.

Les Festes de Maig estan molt a prop i necessitem l’ajuda de tothom!!!!!!!!!


PROPERA ACTUACIÓ: DIUMENGE 8 DE MAIG A HOSPITALET (BARRI DE GRAN VIA SUD)


Publicada

a

per

Etiquetes: