tripleta de sets fora de Badalona

Desprès del bon assaig de passat divendres amb bones proves de castells de set i mig i una gran prova de torre de sis neta, encaràvem la diada de Sabadell amb ganes de obtenir bons resultats.

Les intencions eren portar dos castells de set amb agulla. En canvi, baixes al darrer moment ens fa descartar el quatre de set amb agulla. Tot i així, sortim de tres de set, amb unes mides no molt perfectes i amb algun canvi per la part de dalt, el descarreguem de manera controlada. Era el preàmbul del que seria el màxim castell de la diada, el tres de set amb agulla, que malgrat els canvis fets, l’assolim amb una mica de treball. Tot un èxit tenim en compte que representa el quart de la nostra història i la primera vegada en una temporada que el fem més d’un cop. Per finalitzar un lent quatre de set amb força canvis, i l’estrena d’enguany d’un nou pilar de cinc, en la ronda de pilars.

Una gran diada amb tres castells de set, i a més fora de Badalona que des de l’octubre del 2011 no podíem fer. Ara tocar treballar molt aquestes setmanes i encarar abans de marxar de vacances tornar a fer el cinc de set i quatre de set amb agulla, i treballat intensament la torre de set

!!!!!!!!! ENHORANONA MICACOS!!!!

!!!!!!QUINA GRAN TEMPORADA ESTEM FENT!!!!! 


Publicada

a

per

Etiquetes: