Tornen el assajos, amb la festa major d’agost!

Desprès de les mini-vacances i del grandíssim primer tram de temporada, encentem de nou els assajos. I com no, ho seguim fent a la fresca, concretament a la rambla davant de Roca i Pi de 20h a 22:30h.

Els assajos del dilluns dia 13 i els divendres dia 17 i 24 d’agost els farem a la rambla (davant del monument de Roca i Pi). El primer assaig de tornada al nostre local serà el dimarts dia 28 d’agost. I dia 3 de setembre tornaran els assajos del dilluns.

Actuació de la festa major d’agost, dimarts 14 d’agost

Finalment enguany, i gràcies a les entitats de la cultura tradicional i popular catalana de Badalona, tindrem festa major. Quedem a les 19h a la plaça de la vila del dimarts dia 14, on farem cercavila amb pilars i castells amb el següent recorergut: carrer Francesc Layret, carrer del Carme, Canonge Baranera, carrer Sant Pau i Rambla .

Per tal de tenir una festa major com cal, tots aquells que pogueu ajudar i participar tant en temes organitzatius o en forma d’un petit ajut econòmic. Per participar amb la feina que hi ha per fer i/o amb un bo d’ajut (arxiu adjunt) s’ha creat una comissió (https://www.facebook.com/ComissiofestesBDN) que està treballant molt per fer-ho possible!


Publicada

a

per

Etiquetes: