Taller casteller, la calçotada i el casteller honorífic

Taller casteller

El dijous dia 11 de febrer de 15 a 17 hores farem un TALLER CASTELLER a l’Escola Minguella dins la festa de Carnestoltes de l’escola.
Per qui pugui venir: Portar la camisa i faixa. Ens trobem a la porta de l’escola al carrer Santa Madrona, 75 (la Rambla) a les 14.50 hores.
Agrairem que aviseu al mail junta@castellersdebadalona.cat si podeu venir.

Calçotada 2010

Aquest any tornem a celebrar la calçotada de la colla com ja és tradicional, serà el proper diumenge dia 7 de març a la Masia de Can Canyadó a partir de les 10h. i desprès de dinar aquest any també farem la plena.

Els preus seran els següents:

5 euros  –> sense calçots

8 euros  –> 15 calçots

12 euros  –> 30 calçots

15 euros  –> concurs de calçots

La colla posarà els calçots, la salsa, beguda, pa, plats, tovallons… i postres. Ja sabeu que podreu disposar també de les brases i les graelles per fer la carn que vosaltres mateixos us porteu de casa.

Com sempre necessitem de la vostra ajuda tant per fer els calçots, com la salsa com per muntar-ho tot i transportar les coses des del local d’assaig a la masia, per anar a comprar, organitzar la plena, aconseguir fustes per fer les brases… Per això us demanem que si algú està disposat a col·laborar enviï un mail el més aviat possible a nuriaqs@gmail.com

Els tiquets els vendran la Núria i la Noe a l’assaig des del primer assaig (12 de febrer) fins el dimarts 2 de març però tot aquells que ja el vulgueu encarregar podeu fer-ho enviant un mail a nuriaqs@gmail.com indicant nom, tipus de tiquet i quantitat de tiquets.

Moltes gràcies i us agraïm per endavant la vostra col·laboració!

Casteller/a Honorífic/a

Hauríem de començar a pensar en el casteller/a honorífic/a del 2010.

Requisits imprescindibles:

– Nascut/a o vinculat/a a Badalona

– Ha de ser una persona pública

Mecanisme d’elecció:

– Les propostes es presentaran a Junta per escrit exposant el nom i el motiu de la proposta des del primer assaig de febrer fins el 15 de març

– Entre el 15 i el 30 de març la Junta fa una primera tria i selecciona 5 noms

– L’últim divendres d’assaig del mes de març es fa votació amb paperets

– El dia d’aniversari de la Colla (Festes de Maig) es lliura la camisa (si la persona més votada no pot, es passarà a la següent per ordre de votació i així successivament)


Publicada

a

per

Etiquetes: