Sublim diada a Premià de Mar

Premià, és Premià. I pels micacos és quelcom més que una simple plaça, és la nostra segona plaça, on hi hem actuat des de els nostres inicis.

Enguany tornàvem amb ganes d’oferir un bon nivell, i així ha estat. Sota una calor permanent i desprès dels pilars caminants, iniciem rondes de castells atacant en les dues primeres rondes el cinc de set i set de set respectivament.

Tots dos castells bastits amb força treball i nervis, però solventats per un tronc experimentat i una canalla decisiva i valenta. Dues estrenens de cop, i espineta treta de la diada de Premià de l’any passat.

Tot seguit en tercera ronda el sisè quatre de set amb agulla, amb canvis i alçat sense complicacions. Acabem la millor diada de la temporada i la segona millor feta en la petita plaça de Premià, amb una estrena d’un nou pilar de cinc, més tres pilars de quatre, un d’ells al balcó.

Amb el bon assaig fet divendres amb un nou quatre de set net i el primer pilar de cinc net carregat, i amb la feina feta aquest diumenge, marxem de vacances ben cofois i amb ganes d’oferir en el segon tram de la temporada algun “sorpasso”.

MICACOS #FORTSFINSALFINAL!!!!

Cm_8rtCWEAAjKdI CnAB74JXgAAEKCd CnAIBD_WcAAAbcB


Publicada

a

per

Etiquetes: