Sense fer el ple a la diada de tardor

Aquest diumenge passat una nova edició de la diada de tardor, enguany a Dalt de la Vila, volia servir per redreçar les darreres actuacions amb un ple de castells de set. 

Després d’una bona cercavila al matí i davant d’una afluència de camises considerable, es decideix sortir en primera ronda amb un castell de set relativament senzill, i ja descarregat a la Diada de Catalunya, el tres de set. Malgrat alguns canvis, el castell puja ferm i serè, en canvi, incomprensiblement, l’enxaneta es fa enrere quan tot estava a dalt. S’aconsegueix desmuntar amb un cert desgast.

 En segona ronda, decidim aparcar momentàniament els castells de gamma alta de set i es planteja alçar el quatre de set, amb un canvi total del pom de dalt. Afortunadament, en aquesta ocasió, el castell puja a un bon ritme, malgrat perdre les mides al final, i s’aconsegueix descarregar; feia tres mesos que no el podíem assolir.

 Sense voler pressionar més la canalla, ens decidim de tornar-hi amb el tres de set i valorar en tercera ronda la possibilitat d’alçar un castell de set superior. En canvi, la història es repeteix igual que al primer intent. Amb la canalla a dalt, l’enxaneta es torna a fer enrere.

 Decidits a acabar la diada amb tres castells, s’alcen dos castells senzills com el quatre i el tres de sis amb agulla, i concloem amb un millor regust, aixecant el pilar de cinc: un pilar que pateix un ensurt a la descarregada, però que els castellers saben defensar amb mestria. Des del mes de juny que no el passejàvem per plaça.

 Ara toca seguir treballant i aconseguir que la canalla acabi d’agafar la confiança suficient per encarar de nou els castells de set de gamma alta, uns castells que no podem fer des del mes de juny. Esperem que diumenge vinent el Concurs de Castells de Torredembarra sigui la diada definitiva per treure’ns l’espineta.

 SOM-HI MICACOS!!! ANEM A DONAR-HO TOT I FER BONS  CASTELLS AL CONCURS DE CASTELLS DE TORREMDEBARRA!!!

VINE A DONAR-NOS UN COP DE MÀ

 735839_10201572876997906_702535330_o diada dalt de la vila 272 diada dalt de la vila 167

 

 

 

 


Publicado

en

por

Etiquetas: