Sant Feliu, una plaça próspera de bons records

Aquest diumenge 25 d’octubre, desprès de molts anys, tornem a una plaça que els de la camisa micaco varem visitar en els seus inicis com a colla: Sant Feliu de Llobregat.

Hi vam actuar als pocs mesos de presentar-nos com a colla oficial, concretament en les festes de tardor del 1998, amb un cartell de 4 colles participants, on hi havien els ara desaparescuts Castellers de Sant Boi. Vam realitzar la millor actuació d’aquella diada amb el 5d6 4d6a id2d6 2d6 i pd5c. A més, el 2d6 i el pilar de cinc, foren els primers que fèiem fora de Badalona.

A Sant Feliu hi varem tornar al setembre del 2001, en el marc de la diada del 5è aniversari de la colla local, al mes de setembre. Un cop més va ser una diada propícia, assolint el primer castell de set que fèiem a Sant Feliu 5d6 3d7 2d6 pd5 i el segon descarregat d’aquella temporada, una temporada amb una gran càrrega d’inèrcia positiva. A més, hi vam actuar al costat d’una colla tradicional com son els Xiquets de Tarragona.

Malauradament, la colla de Sant Feliu, l’any següent va desaparèixer, fins que ara al 2011 van tornar a recuperar-se. En aquesta ocasió hi actuarem en el marc de la seva diada, al costat dels Matossers de Molins de Rei, que enguany estant fent la millor temporada amb 3d7a i 4d7a carregat, els ressorgits Vailets de Gelida, i la colla local, els magentes, que enguany han recuperat el tres de set.

La cita la tenim a les 12h, a la plaça de la Vila.

3d7 Sant Feliu, 2001
3d7 Sant Feliu, 2001

Publicada

a

,

per

Etiquetes: