Retorn a la gamma alta de set

Amb treball i força canvis en les darreres setmanes, ens marcàvem en el calendari la diada d’Horta d’aquest cap de setmana, amb ganes de fer rotacions i mirar de tornar a portar tres castells de set.

La diada, amb la presència finalment de quatre colles, s’iniciaven amb uns pilars de quatre de benvinguda. Tot seguit alçavem en primera ronda el tres de set. Castell que presentava una estrena al pis de terços i algun canvi a quarts. Malgrat patir alguna sotragada a la pujada, el castell finalment va anar agafant una bona mida, en canvi em el moment de fer l’aleta, l’enxeneta dubta i devant la tardança l’hem de desmuntar. De seguida el tornem a provar, i en aquesta ocasió, la canalla pujà decidida, sense fer perillar el castell que mantenia una bona sintonia.

En segona ronda, apostàvem pel tres de set amb agulla, malgrat que durant la setmana les proves no van acabar de sortir perfectes. Decidits l’alçem a bon ritme, en canvi en el moment de la passada de l’enxeneta, l’estrucutura es va començar a estirar i fer treballar en excès tots el pisos del castell. Amb una batalla constant, desmuntem el tres, apareixen una gulla un pèl nerviosa, però que amb ofici s’aconsegueix descarregar. Representa el segon tres de set amb agulla de l’any i el terçer castell  de gamma alta de set d’enguany.

Per tal d’arrodonir el bon sabor que ens estava deixant la diada, en tercera ronda encarem el quatre de set, malgrat tenir un peu una mica just. Amb l’ajuda de les altres colles, descarreguem un quatre set força tranquil, malgrat acabar un mica girat, i patir un xic entre l’encaix dels segons amb la pinya. Castell aprofitat per fer-vi diverses estrenes gairebé a cada pis.

I donat que estàvem d’estrena, a la ronda de pilars, i sota una pluja insistent descarreguem el terçer pilar de cinc de la temporada amb l’estrena d’un segon.

Una actuació finalment molt rodona, on assolim tres castells de set, repetim almenys un gamma alta de set, i marxant de plaça amb bon regust pel treball i l’estrenes, però amb coses a millorar per tal de fer una passa més.

EL 30 DE JUNY A FIGUERES A DONAR-HO TOT!!!!!


Publicada

a

per

Etiquetes: