Recuperant forçes per la diada

Ja queda menys. Al barri del Poble Sec, on sempre ens acullen d’allò més bé, hem realitzat la penúltima actuació abans de la nostra diada i acabar amb la nostra poc afortunada 13à temporada.

Poble Sec era el lloc ideal per tornar a plantar cara als castells de set, i així ha sigut. Desprès de dos pilars de quatre amb estrena d’enxeneta, ens apuntem un altre quatre de sis amb agulla un pèl treballat que presentava alguna estrena també. Tot seguit, hem descarregat el quatre de set amb estrenes també, que ha pujat molt millor que els dos darrers intents desmuntats realitzats a Sant Just Desvern fa tres setmanes i que fa que ens treiem un bon pes de sobre. En tercera ronda volíem arrodonir la diada amb la torre de sis, però per desgràcia a la sortida de l’enxeneta, el castell ha cedit, una nova caiguda que ens deixa un nou mal regust.

Malgrat tot, no vam descartar tornar a provar el pilar de cinc que no descarregàvem des de el mes de juliol, i el darrer carregat en la diada de l’11 de setembre. Aquest cop sí, hem tornat a fer l’espadat de cinc.

Ara nomes toca pensar en la diada de la setmana vinent i poder acabar la temporada amb una actuació sense cap ensurt més.

img_0138


Publicada

a

per

Etiquetes: