Recuperació de confiança a Guissona

Aquest diumenge a Guissona hi havia ganes de poder treure’ns l’infortuni que patim darrerament amb els castells de set, però ens preocupava la resposta de la gent, en una diada d’un pont llarg.

Al final, poc més d’un centenar de camises hem fet cap a la vella Iesso a fer-hi bons castells. Inicialment tornem a fer-hi dos pilars de quatre amb estrenes. I en ronda de castells, malgrat que s’havia pensat que podríem alçar un castell de set de gamma alta, es decideix obrir amb un quatre de sis amb agulla, sense complicacions i aprofitant per fer-hi rodatge de tronc i canalla.

 En segona ronda, la bona afluència de camises, ens permetia atacar el quatre de set. Un castell que, tot i presentar algun canvi, ha pujat decidit i controlat, malgrat anar a un ritme un xic lent i amb una mica de nervis a la descarregada. Un bon quatre que ens feia treure l’espineta de la darrera diada.

En tercera ronda també hi ha hagut dubtes de quin castell calia alçar. Com a primera opció s’havia pensat fer-hi la torre de sis, fins a poder recuperar del tot el pom del tres de set. Finalment s’ha optat per donar confiança i rodatge al mig recuperat pom del tres i alcem el tres de sis amb agulla, amb bones formes i alguna estrena.

 Per tal d’arrodonir la bona diada, tornem a plantar un altre pilar de cinc, amb un canvi respecte als dos darrers fets.

 Una bona actuació, tenint en compte les darreres diades i amb ganes d’afrontar, la setmana vinent, la de Sant Cugat, on hauríem de poder tornar a fer dos castells de set o alguna sorpresa. Així prepararem la diada de la colla, per tal de poder-hi alçar tres de castells de set.

DIUMENGE TOCA SANT CUGAT…TENIU SED DE CASTELLS DE SET???

DONCS NO HI FALTIS!!!!

IMG_0439 IMG_0058 IMG_0105 IMG_0153 IMG_0301


Publicada

a

per

Etiquetes: