Pròxima parada: Festes de Maig

Pròxima parada: FESTES DE MAIG

Micacos!! ja tenim aquí les festes de maig, i no tenim cap excusa, tothom a assaig i a plaça. A continuació tot els que ens espera:

Divendres dia 8 PREGÓ

A les 18:45 a la plaça de la vila, davant del picarol, farem el seguici pel carrer de sant Anastasi (anem primers) i un cop col.locat el mocador al sant, tornem a baixar pel c/ Sant Anastasi (anem ùltims), fins a la plaça de la vila.

Un cop acabat el pregó (pels volts de les 20:00h) TOTS CAP A L’ASSAIG A LA MOBBA

Diumenge dia 10 NIT DE SANT ANASTASI

A les 19 :00h al carrer Francesc Layret (alçada plaça de la vila), per iniciar el seguici popular amb el pilar d’entrada a plaça (anem darrera de Bufons de foc). Un cop fet el pilar tornem al carrer Francesc Layret, per iniciar la cercavila amb les altres entitats.

A les 21:00h tanda de lluiment a la rambla per parts de castellers i altres entitats. Un cop acabada la tanda de lluiment, tothom anirá cap el tancat que hi haurá al davant de Roca i Pi. Desprès de la cremada del Dimoni hi haurà el tradicional pica-pica al poliesportiu de Sant Josep.

Dilluns dia 11 PASSADA DEL SANT

A les 19:00h al carrer de Sant Anastasi per fer-hi el seguici i realitzar diversos pilars pels carrers del centre de Badalona.

Divendres dia 15 ASSAIG ESPECIAL

Val a dir que no pot faltar ningú, assaig especial per preparar la diada del dia 17, si hi som tots podem treballar tant el quatre de set amb agulla, com el cinc de set.

Diumenge dia 17 Diada castellera

Diada de festes de maig, a les 8:00h matinades, a les 11:30 tots al local de la mobba per fer-hi la cercavila pel carrrer del mar i a les

12:00h actuació amb Minyons de Terrassa i Castellers de Sants.


Publicada

a

per

Etiquetes: