Profitós cap de setmana casteller

Aquest cap setmana tornàvem al ritme d’actuacions castelleres. A més ho hem fet de manera molt rentable amb una doble actuació tant dissabte, com diumenge, que ha honat força a parlar.

Dissabte actuàvem de nou devant de la catedral de Barcelona, com al mes de juliol. A més fèiem idèntica actuació que la darrera vegada, és a dir, torre de sis, tres de set i quatre de sis amb agulla, amb l’afegitó de més de fer-hi el pilar de cinc amb alguna estrena. Aquest darrer pilar de cinc representa el número 135è descarregat per la colla. Per finalitzar la diada vam fer un quatre de sis de germanor conjuntament amb els companys de la Colla Jove de Barcelona.

I l’endemà una cita tradicional dels ùltims anys, com és la festa major de Santa Coloma de Gramanet. A més camises que el dia anterior, ens plantàvem fent la millor actuació de la colla en aquesta població. Primer el cinc de sis, en segona ronda e 85è quatre de set descarregat per la colla, a més es el primer castell de set que aconseguim en aquest població. Una nova torre de sis i un altre pilar de cinc amb estrena. D’aquesta manera arrodonim un cap de setmana amb moltes estrenes.

A més per primer cop portem més d’un castell de set abans de l’11 de setembre, just desprès de tornar de vacances. Nomès al 2004 i 2007 vam aconseguir fer-hi un castell de set abans de l’11 de setembre

FELICITATS MICACOS, PROPERA PARADA: 11 DE SETEMBRE 


Publicada

a

per

Etiquetes: