‘Per primer cop’ al barri del Raval de Barcelona

Durant els primers anys de la colla sí que havíem allargat el calendari, actuant sovint més enllà de la festa major de Premià de Mar. Aquesta tendència, però, va anar minvant fins al punt de que en els darrers 8 anys només és va produir en una ocasió, al 2012, i per partida doble, actuant dissabte a la catedral de Barcelona i l’endemà al poble de Sant Pol de Mar.

Enguany allarguem també una setmana més, actuant en una diada que en els darrers anys ha agafat força rellevància, com és la festa major del barri del Raval de Barcelona. En aquest barri, i fins a dia d’avui, només hi hem fet actuacions comercials, com uns pilars en un casament al 2009, i un 3d6 en una gravació per un programa alemany al 2013. Curiosament, totes dues actuacions amb l’església de Santa Maria i la plaça del Pi de fons.

En aquesta ocasió, la actuació de demà dissabte 18 és una actuació castellera pròpiament dita, de manera que podria dir-se que la Colla Micaco estrenem plaça, actuant a les 18h a la plaça de la Gardunya (darrera del mercat de la Boqueria) amb els Castellers de Barcelona i els Castellers de Cerdanyola, dues colles que enguany estan fent una molt bona temporada amb 3d9f i 7d7 com a millors castells respectivament.


Publicada

a

,

per

Etiquetes: