Participació a la Via lliure a la República Catalana

Després de la consulta de divendres passat, la colla partiparà a la mobilització convocada per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) “Via lliure a la República Catalana” el proper 11 de setembre a la Meridiana.
Per aquest motiu, us informem que:
  • La colla estarà situada al tram 110 (eix innovació), a la cruïlla entre la Meridiana i el carrer Castillejos.
  • Caldrà apuntar-se a les llistes de l’assaig de dijous
  • Tot i venir amb la colla és important estar inscrits a la Via lliure. Si encara no ho heu fet, podeu apuntar-vos per internet a https://via.assemblea.cat/ o trucant al 93 522 11 09 (de 10 a 20h). Si no us deixa insciure-us al tram que ens toca no patiu, podeu fer-ho a qualsevol dels trams de l’1 al 90 (que encara estan lliures) i venir amb la colla. Els que ja hi estigueu apuntats a un altre tram no us desapunteu, podeu venir igualment sense canviar el tram.
  • Hem d’estar allà entre les 15 i 16 hores. Sortirem cap allà en metro després de la diada a Badalona. Caldrà portar-se el dinar que va a compte de cadascú. Els que hi aneu directes heu d’estar a les 16 h, quan hem d’estar tots a lloc.
  • De 16h fins a les 17 podem fer actuacions, pilars, castells i Activitats. A partir d’aquesta hora estarem atens a que pasi el punter pel nostre tram que serà el moment que aixecarem la construcció que ens demana l’organització i que será en funció de la gent que siguem.
  • Les colles castelleres actuem amb la nostra camisa i no hem de portar la samarreta blanca.

 

 

Via lliure a la República Catalana


Publicada

a

,

per

Etiquetes: