Marxem de vacances amb 3 castells de set!!!

la nostra tornada a la festa major de Premià de Mar va esdevenir d’allò més profitosa i no hi va faltar de res…un molt bon ambient casteller, bona acollida, molta calor, força micacos, alls i sobretot tres castells de set!!!

Descartat elc cinc de set, per no haver-ho pogut assajar amb prou garanties , ens vam marcar l’objectiu de tornar a repetir la nostra millor actuació d’enguany. Amb la diferència de fer-ho fora de Badalona i treure’ns la malastrugança d’haver desmuntat el quatre de set amb l’agulla, tot just fa un més, a Horta.

Amb l’entrada amb el tradicional pilar de quatre caminat, vam encetar la diada amb el nostre quart quatre de set d’enguany. Un castell que malgrat portar l’estrena d’un baix (El Porteño), un segon (en Fibla) i la reestrena d’una quart (La Vanessa), va sortir perfecte.

Mesurades les forces amb el quatre, vam encarar el repte del dia el quatre de set amb agulla. Un castell que va patir més del compte, sobretot el quatre, on els terços és van estirar en excés, però la veterania va poder més i va dibuixar una agulla, que és sentir molt ferma i suposa l’estrena del Riky enguany de segon a l’agulla. Es el segon que descarreguem aquesta temporada.

Per acabar un tres de set de futur, que va ser de durada llarga i que va acabar més girat del compte, però que vam poder solventar força bé, i que suposa un prova evident, d’un dels nostres propers objectius, el tres de set amb agulla.

Per arrodonir la gran diada vam oferir al poble de Premià el nostre primer vano de cinc fet en aquesta plaça.

Felicitats micacos!!!

I ara a descansar una mica (ens veiem el 13 d’agost), per tornar amb forces renovades, perquè ens espera un segon tram de temporada amb grans reptes i bones actuacions: el cinc de set, el tres de set amb agulla, pilar de cinc per sota, tres de set per sota…11 de setembre,Concurs 7, El viatge a Sòria, Sga Família i la nostra diada!!!

No ens pots fallar!!

detall del 4d7a de Premià
detall del 4d7a de Premià
vano de 5 a Premià
vano de 5 a Premià

Publicada

a

per

Etiquetes: