La Prèvia: Estrena i retrobament de dues places

Aquest cap de setmana tornem a tenir actuacions per partida doble. Dissabte estrenem de nou plaça i població, amb una diada a la població de Solsona. Amb aquesta ja són 4 els llocs on mai abans havíem actuat fins aquesta temporada: Sant Vicenç dels Horts, Trinitat Vella de Barcelona i dimarts passat a Sant Joan Despí. I diumenge tornem a actuar després de sis anys a la propera població de El Masnou.
Es la primera vegada que els micacos trepitgem la comarca del Solsonès i no tenim cap precedent. La diada més propera que hem realitzat va ser a Súria (El Bages) al 2011. Diada recordada per fer-hi la torre de sis més lleugera feta per la colla i descarregar per primer cop el pilar de cinc amb una noia a terços (que havia quedat en carregat en el Concur7 d’aquell any). En aquesta ocasió compartirem plaça amb els nostre companys del Poble Sec i amb la colla local, amb la que ja vam compartir plaça per primer cop a les festes del barri del Front Marítim del 2011, a la Festa Major del Poblenou el 2012  i l’any passat a Guissona al mes de novembre.
I diumenge ens fa especial il·lusió poder tornar a actuar en poblacions properes a Badalona, com es el cas de El Masnou. Una plaça que anys enrere havíem intentat actuar-hi, però que només va ser possible fer-ho al 2008 en el mac de la seva festa major. En aquella ocasió, i sota una calor insuportable, vam assolir la clàssica de set al costat de dues colles de vuit: els Castellers de Terrassa i els Xicots de Vilafranca. En aquesta ocasió compartirem plaça amb els Capgrossos de Mataró i amb ganes de seguir portant castells micacos en aquests llocs com també Montgat, Tiana, Premià…
La convocatòria el dissabte és a les 16h al Mercadona per anar en autocars. Després de l’actuació els Castellers de Solsona ens faran un magnífic sopar! Els autocars sortiran en acabar el sopar. Recordeu apuntar-vos a les llistes!! 
El diumenge es quedarà a les 11h a l’estació de tren de Badalona per anar tots en tren.

Publicada

a

,

per

Etiquetes: