La Prèvia: enSETem Front Marítim!

Aquest cap de setmana tenim la penúltima diada abans de marxar de vacances i abans de la gran cia de la festa major de Premià de Mar.
Ens els darrers sis anys, el primer dissabte de juliol, hi ha presència castellera en les festes del barri del Front Marítim de Badalona. Un barri que ens acull la mar de bé i que amb el temps s’ha fet un forat en el calendari micaco, amb una diada agradable, la vesprada d’aques primerencs dies d’estiu.
En solitari o darrerament amb una altra colla, que aprofita el dia per fer una combinació de platja i castells, mai s’ha pogut oferir grans castells. O bé per manca de gent o canalla, o per la próximitat de la diada de Premià, que resulta important per la colla, mai hem pogut dur castells de set, malgrat que algun any, intencions hi han hagut.
Amb castells de sis la majoria dels casos, cal destacar alguns pilars de cinc, sobretot el del 2010 amb l’edici de la CACI al fons i  amb 3d6 2d6 4d6 i pd5, millor diada feta en aquest festa. o el tres de sis per sota del 2011
i la inaguració del monument a l’anís del mono el 2012 amb 2d6 3d6a 4d6a, quan l’endemà a la diada de Premià descarregàvem la primera torre de set.
Enguany, hem cregur convenient inciar una campanya per esdevindre el barri del Front Marítim plaça de set. A més  aprofitant que enguany ens acompanya una de les colles amb major projecció del moment: els Casteller de Berga (amb els que només hem actuat un cop, al IX Concurs de Castells de Torredembarra, l’any passat) i així oferir a la gent del barri una diada més rellevant de cara al futur.
La convocatòria és a les 17.45h a la Plaça Gran del Passeig Marítim (la plaça nova al costat del port).

Publicada

a

,

per

Etiquetes: