La Prèvia: De concurs, per quart any consecutiu

Diumenge els micacos tornem a tenir un cita en format concurs. I amb la participació d’enguany serà 4 anys seguits participant en un certàmen d’aquestes condicions. Al 2011 va ser el concurs 7, l’any seguent el 2012 ens vam classificar per participar per primer cop a concurs de Tarragona. L’any passat de nou al concurs 7 i enguany, tornem a formar part del concurs en la tercer dia, el de les colles més petites (antic Concurs 7).
La nostra primer “intent” de participació no va reeixir, doncs el primer cop que participàvem al Concurs 7 al 2003 va ploure i é va suspendre, L’anècdota la porta que aquell dia vam acabar fent castells a la diada dels Castellers de la Sagrada Família a Barcelona, tot tornant de Torredembarra, fent el dos castells de set bàsics abans que arribés la pluja a la capital.
I vam tornar al 2005, que amb una meritòria tercera posició tot i nomès fer le 3d7 i 4d7 i dos intents desmuntats de 4d7a per…”oblit de fer pujar l’enxeneta”. Al 2007 no hi vam participar. En canvi a la seguënt edició serà recorda a la memòria dels micacos per sempre. Aquell 2009 vam fer-hi la millor actuació de la nostra història amb el 4d7a el 5d7 i assolint per primer cop en la nostra història el 3d7a. Aquest trios de castells ens va donar la victòria del concurs ex-aequo amb els Minyons de l’Arboç, amb un espectacular frec a frec al podi.
Al 2011 el concurs 7 també va ser força prolífic per la colla. Veniem de gairebé dos anys sense fer gama alta de set i en aquella edició ens hi vam plantar assolint el 3d7 4d7a 3d7a amb una bona setena posició veien el nivell de les colles. A partir d’aquí va venir la millor època de la colla, fet que ens va premiar amb la participació l’any seguënt al concurs de castells de Tarragona.
Tot una experiència autèntica, amb l’entrada a plaça per la tàrraco arena de 200 micacos, en una edició mai oblidada i on malgrat no assolir tots el objectius, vam marxar amb la sensació de que haviem fet un bon paper. Els dos castells de set bàsics, van predecir a assolir la fita de descarregar la torre de set en aquest marc incomparabe. I això que no havien començat bé, desmuntant el primer intent de 7d7 de la colla i més tard en quarta ronda el 5d7, dos castells ferms com una pedra, però que finalment no vam assolir. Un 26à posició no esta malament per ser la primera vegada.
I el darrer cop va ser l’any passat, on també veniem d’un temps amb força dubtes i que nomes va donar per fer 4d7 4d7a i un pd5, amb nomès una vuitena posisicó.
Diumenge tenim una nova cita concursera i anem a donar tot el millor de nosaltres. Micacos, junts serem imparables! A les 7:30h sortida d’autocars. 10h inici del concurs a la plaça de castell de Torredembarra.


Publicada

a

,

per

Etiquetes: