Una altra diada amb mala fortuna

La diada de diumenge passat a Sant Just Desvern havia de servir per tornar a recuperar els castells de set i afrontar les darreres diades amb més tranquil·litat. Malgrat desplaçar un centenar de camises i les ganes dipositades en aquesta diada, de nou la sort ens va tornar a donar l’esquena amb castells desmuntats i el tres de set nomes carregat.

D’inici desmuntem per dos cops el quatre de set, que en les dues ocasions presentava unes mides poc correctes i una canalla no gaire decidida i que és prefereix no arriscar i com a conseqüència perdre una ronda. Tot seguit encarem el quatre de sis amb agulla sense problemes, per tranquil.litzar nervis i afrontar la tercera ronda amb més confiança.

Així doncs, pel darrer castell no volíem renunciar a poder fer castells de set i s’aposta pel tres de set. El castell puja seré i amb unes mides més que correctes i la canalla plenament convençuda. En canvi, una badada per la part de dalt a l’hora de la sortida de l’enxeneta, fa que s’emporti el pom de dalt i arrossegui la resta del castell quan semblava que l’estructura del tres restaria en el seu lloc, el tronc cedir finalment. Un pilar de quatre donava per acabada una diada, de nou entrebancada, que no fa justícia a la feina feta.

La bona notícia de la jornada és la bona acollida que en les darreres setmanes ha tingut els tallers d’iniciació de nouvinguts al món casteller, i que ahir tenia la diada final per la quinzena de persones que han participat i molt probablement acabin formant part de la colla micaco.

p1100464


Publicada

a

per

Etiquetes: