Intens rodatge de castells de sis

Aquest dissabte ens arribàvem a la població veïna de Sant Adrià del Besós, en plena festa major i diumenge actuàvem al Festival Kinetic Art de Corbera de Llobregat. A Sant Adrià, malgrat cel.lebrar la diada un dissabte al migdia, la presència de camises micacos va ser força important, a banda de la presència d’alguns components de la futura colla castellera de Sant Adrià, que ens van donar un cop de mà.

Amb el respecte del temps, la diada la vam iniciar amb un pilar de quatre, amb la presència al tronc de membres castellers d’aquesta població. Tot seguit vam decidir fer-hi un actuació de castells de sis (el tres de sis, i el tres i quatre de sis amb agulla). Construccions executades sense cap problema, i que es va aprofitar per rodar diversos castellers, sobretot de canalla. Dos pilars de quatre va posar fi a una diada, agradable amb força públic i la primera aparació a plaça del futurs castellers locals que van fer un pilar  de 3.

L’endemà ens desplaçàvem, amb el mateix nombre de camises, fins a Corbera de Llobregat, que cel,lebrava un festival d’art i cultura. Acompanyats a plaça, per primer cop, pels Carallots de Sant Vicenç dels Horts, la tècnica va voler seguir en la línia de castells del dia anterior. Tres castells de sis, en aquesta ocasió una mica més carregats de pes, per seguir fent un intensiu per preparar construccions superiors. En aquesta ocasió desprès de dos pilars de quatre d’entrada i també de sortida, vam alçar el tres de sis amb agulla, el quatre de sis i el quatre de sis amb agulla.

Ara nomes tocar pensar en les dues properes frans cites: Dimecres 11 de setembre a la plana amb Gràcia i Sant Cugat i el 29 de setembre a la diada de Trador amb Marrecs i Minyons de l’Arboç.

SOM-HI MICACOS!!!!!

IMG_0013 IMG_0025 IMG_0042 IMG_0072 IMG_0089 IMG_0091


Publicada

a

per

Etiquetes: