I ja portem 30 castells de set enguany!!!

 

 

Diumenge celebràvem la VII Diada de tardor, desprès de dos anys sense fer-la, el darrer cop va ser al barri de Casagemes, enguany  hem tingut la gran acollida de la gent del i micacos que pertànyen al barri de Pomar.

Encara amb la “ressaca post concurs”, amb algunes baixes i algú encara una mica tocat, ens hem de conformà amb una actuació bàsica de castells de set. Desprès de dos pilars de quatre d’entrada, encarem la primera ronda amb el onze tres de set d’enguany, que no pasa més que acabar una mica estirat al final i amb l’estrena d’un baix. Tot seguit, un castell que ens esta donant problemes darrerament, el quatre de set. Desprès d’un intent demontat, amb no molt bones mides, la canalla s’ens fa enrere. El tornem a intentar, fent canvis i malgrat repertir-ho i tenir millors mides, l’enxeneta no acabava de fer-hi la cavalcada.

Amb una ronda perduda, decidim fer un quatre de sis amb agulla amb estrenes, per relaxar-nos una mica, tot i que també va tenir el seu punt d’incertesa amb la canalla. Convençuts que el quatre de set el podíem fer, ens traiem una no habitual quarta ronda, per descarregar ara sí, el quatre de set, amb l’estrena d’una terça inclosa.

Descartat un nou pilar de cinc per acabar-ho de polir una mica més, acabem fent dos pilars de quatre més i pensar a treballar fort aquesta setmana, per la il·lusionant cita de proper dissabte a Vilafranca del Penedès.

Amb aquest dos castells de set igualem la temporada en que més castells de set hem fet en un any. Van ser 30 castells de set descarregats al 2009. Enguany encara resten quatre de diades per superar-ho. SOM -HI MICACOS!!!

LA PLAÇA MÉS CASTELLERA ENS ESPERA!!!! MICACOS VENIU DISSABTE 27 A VILAFRANCA!!!


Publicada

a

per

Etiquetes: