I ens va faltar la pubilla…

La diada nacional de Catalunya, se’ns presentava com la primera gran cita desprès de les vacances. A més, ens presentàvem amb tota l’artilleria que fins al moment havíem aconseguit, poca broma.

Desprès dels dos pilars de benvinguda, ja de primeres aconseguíem un treballat i un pèl deformat cinc de set, el tercer d’enguany i que representa trencar la barrera de fer més de dos cincs de set en una temporada per primer cop. Ja era hora!!

En segona ronda, i a diferència de la diada de Premià, vam apostar pel quatre de set amb agulla, enlloc de fer la torre de set. Aquest cop, el quatre tot i pujar a un bon ritme, en els moments posteriors de la descarregada del quatre, es va patir una mica estirant-se de terços. El quatre també representa el tercer de l’any descarregat.

I finalment en tercera ronda, ens oferíem desprès d’uns assajos prou dignes, tornar a afrontar el gran repte del dia: la torre de set. En aquesta ocasió, tot i alçar-se pis per pis de forma força tranquil·la, una forta sotragada de baix cap amunt amb aixecador col·locat i enxaneta darrera quarts, va fer que la prudència la féssim desmuntar.

Sense gaires més forces, vam aparcar la torre per més endavant i vam voler arrodonir la que representa la segona millor actuació de la nostra història, amb un també treballat tres de set amb agulla, el tercer també de l’any i el cinquè descarregat de la nostra història. Acabem amb un altre vano de cinc, de nou el tercer de l’any.

Malgrat no fer la torre de set, representa una gran diada nomes tornar de vacances, i tenir la mirada posada en la participació per primer cop al concurs de castells de Tarragona.

MICACOS ANEM A CONQUERIR TARRACO!!!!


Publicada

a

per

Etiquetes: