Històriques festes de maig

Per als micacos les festes de maig del 2012 seran recordades per sempre. Tot s’iniciava amb el pilar de quatre al pregó de les festes i tot seguit la primera cita castellera de les festes. La 50à festa del Badiu seria el primer banc de proves per la diada gran. Un tres de sis amb agulla, un cinc de sis i el primer quatre de sis de l’any, donava bons resultats en una diada en solitari.

Quatre dies desprès i en el marc de la nit de Sant Anastasi, assoliem al cercavila una torre de sis lleugereta de pes i seguiem rondant el cinc de set amb un altre cinc de sis. L’endemà els tradicionals pilars per la passada del Sant. I tot per arribar amb prous ganes i forçes a la XIV Diada de festes de maig.

Malgrat patir un petit entrebanc en el darrer assaig, seguiem amb les expectatives d’oferir el millor repertori micaco. I ni més ni menys, que d’una tacada estrenàvem tres castells de set de gamma alta enguany. El tres i quatre de set amb agulla, més un treballat cinc de set, amb la cirereta de tornar a fer desprès de molt de temps el vano de cinc. Aconseguint així la segona millor actuació de la nostra història.

Sens dubte reafirmàvem el millor incici de temporada i la millor diada per les festes de la ciutat. Un cop acabada la diada, vam anomenar al jugador del R.C.D Espanyol Javi Márquez, casteller honorífic 2012!!!

MOLTES FELICITATS MICACOS!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Publicada

a

per

Etiquetes: