Gran actuació a Figueres

Durant la setmana ja ho vam anunciar, a Figueres anàvem a totes. I afortunadament,  així ha sigut, descarregant lluny de casa tres castells de set.

Amb més de cent camises a plaça i desprès d’alçar dos pilars de quatre d’entrada,  assolim en primera ronda un dels millors tresos de set de l’any. Acte seguit, i amb alguna novetat, ens desfem sense gaires problemes, del tercer tres de set amb agulla de la temporada. Davant la bona dinàmica de la diada, volíem assolir la mateixa diada feta per festes de maig.

Així doncs, en tercera ronda aixecàvem el quatre de set amb agulla, castell que en una primera temptativa hem de desmuntar a l’alçada de quarts, per problemes d’encaix a la part de baix. Hi tornem de nou i descarreguem relativament, un plàcid quatre de set amb agulla. El segon de l’any, aconseguint així la tercera diada amb tres castells de set d’enguany.

Per acabar fem el segon vano de cinc de la temporada i que des de la diada de Premià de l’any passat, no assoliem fora de Badalona. Gran diada per encarar els les dues properes setmanes o per desprès de l’estiu nous reptes.

MOLTES FELICITATS MICACOS!!!!!!

IMG_0190 IMG_0038 IMG_0051 IMG_0085 IMG_0128 

foto: sheila Herdie
foto: sheila Herdie
foto: sheila Hardie
foto: sheila Hardie

IMG_0187

 


Publicada

a

per

Etiquetes: