Fi d’una gran temporada amb la XV diada de la colla

 

Tanquem paradeta. Diumenge afrontàvem la quinzena diada de la colla, amb moltes ganes e il·lusió, però havent de descartar grans objectius per baixes importants en les darreres setmanes.

Malgrat tot, una molt digna diada plagada d’estrenes i que ens fa marxar amb molt bon regust de boca. D’entrada tres pilars de quatre amb força estrenes de canalla. En primera ronda, ens decidim pel quatre de set, amb alguna estrena i no pateix excessivament. Tot seguit, apostem per sorpresa de molts, amb el quatre de set amb l’agulla, castell que no descarreguem des del passat 11 de setembre. Amb estrenes incloses va ser un castell molt treballat, sobretot el pilar, però amb molta casta vam saber assolir.

Per acabar la diada abordem el tres de set, també amb canvis, i no perillar més enllà de l’obertura a la descarregada del castell. Una gran actuació, es mereixia acabar amb un altre vano de cinc, l’any que més vanos hem fet, amb estrena també d’un segon al pilar. Un pilar de quatre més, donem per finalitzada la temporada 2012.

38 castells de set, més castells de set que de sis fets, una única caiguda a plaça en tot l’any, molt bones diades… Sens dubte una magnífica temporada.

MOLTES FEL.LICITATS MICACOS, SOM MOLT GRANS!!!!!!!

L’ANY VINENT MÉS I MILLOR


Publicada

a

per

Etiquetes: