Els castells de set es resisteixen

La festa major de Santa Coloma de Gramenet ha sigut l’escenari de nou per encetar el segon tram de temporada. Amb la idea de fer-hi castells de sis per rodar tronc i canalla, la bona resposta de la colla amb prop d’un centenar de camises, ens va esperonar a portar-hi el tres de set.

Desprès del desè quatre de sis amb agulla, aprofitat per fer-hi alguna estrena de tronc, encarem en segona ronda el castell de set. El tres va ser el castell escollit, i desprès de fer una remuntada un xic lenta, el castell semblava dibuixar l’aleta. En canvi els dubtes de l’enxeneta en la darrera passa, va esvair la possibilitat de completar el castell, i amb un tronc ja castigat, es va optar per la prudència i desmuntar el castell.

 Amb la mirada posada en les dues properes cites i amb algun membre tocat, es decideix per acabar la diada amb la una treballada torre de sis, la tercera de l’any i amb un tres de sis, amb l’estrena d’un pom de dalt més lleuger. El primer pilar de quatre per sota de l’any posa punt i final a l’actuació.

 Ara nomes toca treballa fort aquestes dues setmanes per encarar tant l’11 de setembre com la festa major de Tiana amb l’èxit de poder reeditar els castells de set.

SOM-HI MICACOS QUE TENIM MOLTA FEINA!!!!!


Publicada

a

per

Etiquetes: