El proper cap de setmana…

La diada d’inici de temporada, on vam aconseguir el primer castell de set de l’any, va donar el tret de sortida a les primeres actuacions importants. Aquest mes d’abril tenim diades importants per seguir en la mateixa línia i aconseguir nous objectius. D’altra banda estem en el mes clau per començar a donar forma al nostre nou local.

 

En canvi, falta que un gruix major de castellers vingui als assajos de dimarts.

Diumenge actuem a la festa de la primavera d’Igualada amb la colla local i els Castellers de la Vila de Gràcia. Actuem a les 12:00h a la plaça de Pius XII.

Quedem a les 10:00h al museu per anar amb autocars. Cal ser puntuals!!!!

D’altra banda la setmana vinent tenim assajos importants per preparar la diada de Gràcia el dia 10 d’abril, on hem de ser-hi molts castellers per poder tornar portar castells de set i veure si podem estrenar el tres de set.

Anunciar-vos també que aquest divendres dia 1 d’abril desprès de l’assaig s’escollirà el Casteller Honorífic d’aquest any. No hi faltis per votar!!!!!!

Per acabar la junta estem contents perquè podem dir que comencem amb la segona fase de la remodelació del nou local.

A la fundició ja no hi ha muntanyes de brutícia, ni tant sols la fibra de vidre, i ara és moment de pintar el nou local, penjar quadres, penjadors.. i començar a moure trastos i és per això que aquest dissabte dia 2 d’abril farem un intensiu (de 10h a 19h, hi haurà un petit refrigeri per celebrar que comencem la segona fase d’obres) i NO HI POTS FALTAR.

Hem aconseguit un camió per aquest dissabte i ara només ens falta la teva col·laboració.

A l’assaig trobareu les llistes perquè cadascú triï les tasques que prefereixi fer (pintar, trasllat, muntar separacions,…) perquè dissabte tothom sàpiga què ha de fer i on ha d’anar; apunteu-vos a les llistes o escriviu un mail a junta@castellersdebadalona.cat dient a quin llista us apuntem.

Poder fer el pica pica del maig al nou local és cosa de tots.

Hem començat a repartit el calendari d’actuacions qui no en tingui que el demani a la tècnica.

 


Publicado

en

por

Etiquetas: