Doble actuació abans de marxar de vacances

Durant aquesta setmana continuem el assajos a la fresca (devant del nostre local), per tal de preparar les dues darreres diades abans de les merescudes vacances castelleres. A més, aquest divendres els nostres grallers i tabalers ens oferiran un concert abans de l’assaig (19:30h)!!!

Dissabte dia 21 de juliol actuem a les 19:30h a la avinguda de la catedral de Barcelona (sí, sí just devant de la Catedral), en el marc de les diades castelleres promugudes per l’ajuntament de Barcelona, per tal de mostrar la riquesa i vitalitat de la cultura catalana.

Quedem a les 18.30h (puntuals) a la parada de metro de Pompeu Fabra, i actuem conjuntament amb els Matossers de Molins de Rei i els Bastoners del Poble Sec.

Diumenge dia 22 de juliol actuació a la festa major de Sant Jaume de Sant Pol de Mar. Actuem per primer cop en aquesta població del Maresme a les 11h a la plaça de la punta.

Quedem a les 9h del matí al nostre local per anar en autocar. Desprès de l’actuació ens conviden a una sindriada popular.

Que cadascú es porti el dinar que desprès anirem a la platja!!!!


Publicada

a

per

Etiquetes: