Divendres taller i Diumenge a Cànoves

Per aquest divendres tornem a tenir un taller casteller. En aquesta ocasió és tracta de l’escola Feliu i Vegues, al barri de Llefià de 15:00h a 17:00h. L’escola esta situada al carrer Sirius nº2 a dalt de tot del c/ Juan valera, girant a mà esquerra pel c/oceania i el primer a la dreta és el carrer Sirius, al barri de sant joan de llefià.
 
I diumenge tenim la primera actuació desprès de les festes de maig. Actuem a Cànoves i Salamús (a prop de Granollers). L’actuació és a les 12:00h a la plaça de Sant Muç amb Xics de Granollers i Castellers de Sant Cugat. 

HEM QUEDAT A LES 10:00h AL MUSEU (PUNTUALS)

canoves

D’altra banda i també aquest cap de setmana hi ha previst rodar l’anunci preparatiu de la diada del 20 de juny per passar-ho per Televisió de Badalona. Hi son convocats els respectius grups el dissabte dia 5 de juny i finalment per fer-hi el rodatge final, s’ha convocat A TOTHOM el diumenge dia 6 de juny a les 16:00h, a la plaça de la vila, vestit de casteller.

Es molt important que pugui venir el màxim de gent possible, a la vegada que amics, familiars, coneguts…vestits a ser possible amb camisa o samarreta groc-micaco i pantalons blancs o clars.
 


Publicada

a

per

Etiquetes: