Diumenge a les festes de Ca’n Aurell de Terrassa

Aquest proper diumenge tornem a actuar a Terrassa. Serà el quart cop que hi anem, dos vegades de la mà dels Minyons de Terrassa i aquestes dues darreres del costat de l’altra colla terrassenca, els Castellers de Terrassa.

Vam ser-hi per  primer cop al 2006 , fent un assaig conjunt amb els Minyons el divendres anterior i un diumenge d’abril actuant amb ells a les festes del barri de les Arenes. En aquella ocasió vam fer-hi un treballadissím 3d7, a banda del 2d6 i el pilar de cinc ( 4d6a 3d7 2d6 pd5).

Vam tornar a Terrassa dos anys desprès, al 2008, actuant a les vigílies de la diada dels Minyons de Terrassa a la plaça Vella, assolint idèntica actuació que la del 2006 amb el 3d7 com a millor castell.

La nostra millor actuació a Terrassa la vam fer precisament l’any passat, actuant en el 35è aniversari dels Castellers de Terrassa, assolint els dos castells de set bàsics més el cinc de sis i un pilar de cinc.

Diumenge tenim una bona oportunitat per portar per primer cop a Terrassa tres castells de set.

Els autocars sortiran del mercadona a les 10:30, farem un cercavila des de el local dels de Terrassa (c/Pasteur, 46) fins la plaça on actuem, a les 12h a la plaça del Progrés amb la colla local i els Moixiganguers d’Igualada.

Desprès de la diada ens donaran una mica de pica pica.

cartell festes de can aurell 2016


Publicada

a

per

Etiquetes: