Diada de 6, estrenes i rotacions

Plàcida la diada d’aquest passat diumenge 3 de maig, en la que els Castellers de Badalona ens retrobàvem amb Castellers de Vilaf… Viladecans per participar conjuntament en la 33a edició de la Fira de l’Artesania i mostra d’entitats i serveis de Sant Roc.

En acabar els tombs atrets per les diverses paradetes plantades a lo ample i llarg de la plaça de Sant Roc, i precedits per un parell d’actuacions folklòriques de les comunitats sikh i xinesa, els de la camisa micaco ens congregàvem al mig de la plaça per enlairar el Pilar de 4 que donava l’inici de l’actuació castellera.

Ja en primera ronda, i sota un sol sense clemència, els Castellers de Badalona coronàvem un 5de6 bastant ben plantat i sense complicacions, que va servir-nos per estrenar canalla al pom de dalt.

El 4de6 amb agulla va ser el castell que els micacos varem apostar per la segona ronda; construcció que també varem saber resoldre sense cap ensurt, tot i que de nou estrenàvem canalla al pom de dalt i també, en aquesta ocasió, gent nova al tronc i pinya.

Ja quasi no ens quedava aigua en les botelles quan arribà el moment de la tercera ronda. Un 3de6 amb agulla va ser el castell que varem enlairar, coronar i descarregar sense quasi ni adonar-nos, arribant així al final de la nostra actuació.

Pilar de 5, aquest cop treballat, va ser el nostre comiat a plaça i al públic assistent, d’una jornada que va servir-nos per rotar personal, estrenar posicions i escalfar motors de cara la nostra diada de maig.


Publicada

a

,

per

Etiquetes: