Dia del Micaquet

El proper dissabte 18 d’abril els Castellers de Badalona organitezem el Dia del Micaquet, una festa infantil oberta a tots els nens i nenes de Badalona. Es tracta d’una diada plena de jocs i activitats per a la canalla, sense cap ànim de lucre, i amb l’únic propòsit que mares, pares i fills es diverteixin i s’ho passin pipa en companyia de la colla castellera local.

Tot i que les activitats principals de la jornada estan pensades per a nens i nenes de edats compreses entre els cinc i dotze anys, també hi haurà un espai de jocs per als més petitons de la casa.

La festa comptarà amb dos enormes castells inflables, un divertit taller casteller adequat a l’edat del públic, gimcana castellera on pares i fills podran participar conjuntament, lectura d’un conte inèdit i especialment elaborat per aquesta ocasió, concurs de cartells on el dibuix guanyador serà el que s’utilitzarà per promocionar la Diada Infantil de maig, xocolatada per a tothom, jocs de taula i un grup d’animació infantil, entre d’altres activitats.

Els Castellers de Badalona portem més de quinze anys participant de les festes de la ciutat, però aquesta, la del Dia del Micaquet, es convertirà en el primer acte lúdic-festiu que organitzem on els protagonistes son exclusivament el públic infantil.

 La festa tindrà lloc a la plaça de La Plana, de les 11h a les 14h i de les 16h fins les19h.

 


Publicada

a

,

per

Etiquetes: