Diada de futur a Súria

Dissabte passat vam actuar per primer cop a la població de Súria, acompanyats de la colla local i dels Castellers del Riberal.

Amb intencions de poder fer-hi una bona diada malgrat ser en dissabte, la manca de gent de pinya ens fa descartar el quatre de set, en canvi però, ens emportem una molt bona diada amb prespectives de futur. En primera ronda, apostem per fer el cinc de sis, una prova evident de la part de dalt del cinc de set i que descarreguem sense cap entrebanc, desprès de darrrer intent per l’11 de setembre. Tot seguit, aconseguin portar-hi un castell de set, el tres de set que presentàva un canvi a terços i de posicions a segons. El resultat un tres de set  de postal.

I per acabar dos dels reptes menors, però a la vegada molt més importants. En tercera ronda, apostem per la torre de sis en versió lleugera, amb terços, quarts i pom de dalt de la torre de set. Era la primera i va sortir força bé, amb esclat d’alegria de la pinya cantant allò de…”un pis més…”.

I per rematar la bona diada, descarreguem per primer cop enguany una nova alineació de pilar de cinc també molt més lleugera i “més femenina”. L’objectiu de fer dos pilar de cinc a la nostra diada, cada cop es més a prop.

Felicitar als Salats de Súria per descarregar el seu primer quatre de set amb agulla. Els del Riberal van fer la torre de sis i el pilar de cinc com a millors castells.

I Felicitats a tots el micacos, nomes queden dues diades i hem de fer-hi el nostre màxims castells.

Ens trobem tots al nostre nou local d’assaig…A CAN PEXAU!!!! 


Publicada

a

per

Etiquetes: