Comencem la temporada amb padrins i apadrinats

Divendres 17 vam donar el tret de sortida a la 17a temporada de la colla a Can Peixau amb el primer assaig de formació, en el que un bon nombre de micacos es van enfaixar per primer cop aquest any.

Durant l’assaig vam tindre dues visites especials: d’una banda, alguns membres Castellers de Montcada, els nostres padrins, que després d’una aturada de 15 anys volen tornar a les places. De l’altra, una representació d’una nova colla en formació, la Colla Castellera Laietans de Gramenet, a la que hem apadrinat aquesta mateixa setmana, sent així els segons fillols de la colla, després dels Castellers de Sant Adrià.

Els assajos de formació continuaran els divendres de 20 a 22h a Can Peixau fins el 17 de febrer, data en que tornarem als horaris d’assaig habituals (dilluns de 19 a 21h, dimarts de 20 a 22h i divendres de 20 a 23h).

Recordeu que aquest dijous 23 a les 19h a Can Peixau tenim un taller casteller pels alumnes d’una escola de Sant-Jeoire (França) en el que hem de ser el màxim de gent per tal que puguin gaudir d’una demostració pràctica un cop acabada la part teòrica.

 

Foto de família del primer assaig de la temporada
Foto de família del primer assaig de la temporada

Publicada

a

per

Etiquetes: