Castells de sis a la tornada

Aquest diumenge actuàvem, com va sent tradicional darrerament a la festa major de Santa Coloma de Gramanet. La primera diada de la segona part de la temporada, encara amb força camises de vacances, ens ha servit per fer-hi rodatge i estrenes.

A plaça acompanyats per la colla local i els Castellers de Terrassa, hem començat alçant un pilar de quatre. En primera ronda hem assolit un tranquil tres de sis amb agulla, per estrenar-hi canalla. Tot seguit, hem aixecat el castell de més compromís i que ens ha portat un petit ensurt. El castell, la torre de sis alçada un xic tremolosa, un cop feta l’aleta ja sortint el pom de dalt, ha saltat a nivell de terços. Una llàstima, amb un castell que no ens queia des de el 2010.  Reprenta desafortunadament la primera llenya de l’any.

Un quatre de sis sense complicacions en tercera ronda i dos pilars de quatre de comiat, ha posat fi a la diada. Tot esperant que en les properes diada acabem de fer el rodatge necessari per tornar a fer-hi castells de set.

El cap de setmana vinent tenim doblet!!: dissabte al mati a la festa major de Sant Adrià i l’endemà al Festival Kinetic Art de Corbera de Llobregat.

detall de la torre de sis quatre de sis tres de sis amb agulla

 


Publicada

a

per

Etiquetes: